Coverup tattoo

Coverup tattoo laten zetten?

U bent op zoek naar mogelijkheden om een coverup tattoo te zetten en zodoende bent u terecht gekomen bij onze tattooshop. Bij Tattoo Ron bent u dan ook aan het juiste adres wanneer u een oude(re) tattoo wilt verbergen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op hoge kwaliteit en hoge eisen betreffende hygiëne. Wij dragen er dan ook zorg voor dat het infectiegevaar zo klein mogelijk wordt gehouden en zijn goedgekeurd door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Ook werken wij volgens de richtlijnen van het GGD.

Wij helpen u graag verder

Coverup tattooIn onze tattooshop merken we dat de redenen om een coverup tattoo te laten zetten, heel divers zijn. Vaak komt het voor dat de tattoo niet meer bij u past, omdat u een andere smaak heeft gekregen. Maar soms komt het ook voor dat u niet meer achter de betekenis van de tattoo staat, of dat u hem simpelweg niet mooi meer vindt. Wij begrijpen hoe vervelend dat is en doen daarom ons uiterste best om iets moois van de tattoo te maken. Houd er wel rekening mee dat een coverup tattoo duurder is dan de oorspronkelijke tattoo, omdat de coverup groter wordt en er dus meer tijd voor nodig is.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken telefonisch en per e-mail geen afspraken en nodigen u daarom van harte uit om bij ons langs te komen. Maak uw wensen bij ons kenbaar, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. U kunt dan eventueel direct een afspraak maken voor het laten zetten van de coverup tattoo. U vindt ons adres op de website.