Black and grey tattoo

Black and grey tattoo

Ook voor een black and grey tattoo kunt u bij onze tattooshop in Venlo terecht. Overweegt u om een tatoeage in deze stijl te laten zetten? Bekijk dan eens ons uitgebreide portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee, dus loop gerust eens bij ons binnen.

Een persoonlijk ontwerp

Met een black and grey tattoo kunt u natuurlijk alle kanten op. Of u nu gaat voor een subtiele tattoo of een full sleeve, wij helpen u graag om deze droom tot realiteit te brengen. Wij hebben diverse ontwerpen die we voor u naar wens kunnen aanpassen.

Black and grey tattooNazorg is noodzakelijk

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede nazorg van de tattoo is. Hiermee kunnen infecties en andere problemen in de geneesperiode worden voorkomen. Wij dragen er dan ook zorg voor dat het infectiegevaar zo klein mogelijk wordt gehouden en zijn goedgekeurd door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Ook werken wij volgens de richtlijnen van het GGD. U ontvangt van ons na afloop diverse adviezen en tips voor de nazorg. Na een week of vier kunt u vrijblijvend langskomen om de tattoo te laten zien. Wij bepalen dan of de tattoo bijgewerkt moet worden. Indien dit nodig is, maken we een nieuwe afspraak en werken we de tattoo kosteloos bij.

Heeft u een voorbeeld van een mooie black and grey tattoo? Neem deze dan gerust mee naar de shop, dan bespreken we de mogelijkheden en kunnen we direct een afspraak maken. Wij maken géén afspraken per telefoon of e-mail.