Beste tattooshop Limburg

Beste tattooshop in Limburg

Bent u op zoek naar de beste tattooshop in Limburg? Overweeg dan eens om uw tattoo te laten zetten bij Tattoo Ron. Wij hebben de nodige ervaring en kennis in huis, maar kunnen daarnaast ook op creatieve wijze met u meedenken. Dit resulteert in een ontwerp dat compleet naar uw wens is en wij dragen de grootste zorg voor een prachtig eindresultaat.

Uitstekende hygiëne

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken volgens de richtlijnen van het GGD en zijn daarnaast aangesloten bij het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Ook besteden wij veel aandacht aan de nazorg van uw tattoo. Een goede nazorg is belangrijk om het infectiegevaar te verkleinen en eventuele andere problemen te voorkomen. U ontvangt van ons tips en adviezen om uw tattoo zo goed mogelijk te verzorgen. Heeft u hier vragen over, schroom dan niet om contact op te nemen. U vindt ons telefoonnummer op de website.

Beste tattooshop LimburgHet is niet mogelijk om per telefoon of mail een afspraak bij ons te maken. Wij nodigen u dan ook uit om bij ons langs te komen en eventueel voorbeelden mee te nemen. Op basis hiervan kunnen we met u meedenken en u adviseren. Indien gewenst maken we direct een afspraak. Wij bewijzen u graag dat wij de beste tattooshop in Limburg zijn, dus kom eens langs!