Polynesian tattoo

Polynesian tattoo laten zetten

Zit u eraan te denken om een Polynesian tattoo of een ander soort tattoo te laten zetten? Dan wilt u natuurlijk dat de tatoeage compleet naar uw wens wordt ontworpen, maar ook dat er aandacht wordt besteed aan de nazorg. In dat geval bent u bij Tattoo Ron in Venlo aan het juist adres. Onze tattooshop is namelijk goedgekeurd door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het vak, al vele tevreden klanten gingen u voor!

Bekijk ons portfolio

Op onze website vindt u een greep van de vele tatoeages die wij al hebben mogen zetten, waaronder de Polynesian tattoo. Deze tattoo is een tribal, wat betekent dat deze voornamelijk bestaat uit lijnpatronen. Dankzij de veelzijdigheid van deze tattoo is deze de laatste jaren zeer populair geworden in de westerse wereld. Een Polynesische tattoo is dan ook niet één bepaald type tatoeage, maar een verzamelnaam voor allerlei stijlen.

Bij Tattoo Ron kunnen we de Polynesian tattoo compleet naar wens ontwerpen. We hebben een aantal vaste ontwerpen die we naar wens kunnen aanpassen, maar kunnen ook een unieke tattoo ontwerpen.

Polynesian tattooWij denken graag met u mee

Bent u enthousiast geworden over de Polynesian tattoo? Kom dan eens langs bij ons in Venlo en bespreek uw wensen. Indien u al voorbeelden heeft, kunt u die uitprinten en meenemen. Wij denken graag met u mee en kunnen indien gewenst direct een afspraak maken. Voor vragen en/of meer informatie kunt u ons bereiken per telefoon: 077 750 4119.