Maori tattoo

Maori tattoo laten zetten

Wilt u graag een maori tattoo laten zetten en bent u de mogelijkheden aan het bekijken? Loop dan ook eens binnen bij Tattoo Ron in Venlo. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van deze unieke tattoo. De maori tattoo staat bekend om de vele cirkelachtige vormen, met ieder een andere betekenis. De tattoo is vernoemd naar de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, bij wie het tatoeëren van het stamhoofd een belangrijke traditie was.

Inmiddels is de Maori tattoo erg populair in alle werelddelen, de cirkelachtige vormen spreken veel mensen aan. Bij tattoo Ron wordt de tatoeage veelal op de bovenarm, kuiten of dijbeen gezet. De tattoo komt het beste tot zijn recht op ronde lichaamsdelen, maar wordt ook vaak gedeeltelijk gebruikt bij een sleeve.

Uitstekende nazorg

Bij Tattoo Ron staat naast kwaliteit, ook hygiëne en dus een goede nazorg hoog in het vaandel. Onze tattooshop is dan ook goedgekeurd door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitscriteria en dat wij er de grootste zorg voor dragen dat u het nodige advies krijgt tijdens de nazorg.

Maori tattooEen uniek ontwerp

Bij Tattoo Ron maken wij een uniek ontwerp op basis van uw wensen. Wij beschikken over voldoende creativiteit maar hebben ook de nodige ervaring, daarom kunt u op een prachtig eindresultaat rekenen. Bekijk gerust eens ons portfolio op de website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden! Om een afspraak te maken in onze shop, dient u even langs te komen. Indien u al voorbeelden heeft van maori tatoeages die u mooi vindt, print deze dan uit en neem ze mee. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met u.