Japanse tattoo

Japanse tattoo laten zetten

Bent u gek op japanse tattoos en wilt u er graag een laten zetten? Dan bent u bij Tattoo Ron in Venlo aan het juiste adres. Wij hanteren strenge eisen betreffende kwaliteit en hygiëne. Dit betekent dat wij u tijdens het hele proces begeleiden en tips geven voor de nazorg. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een eindresultaat dat compleet naar wens is.  

De Japanse stijl

De Japanse tattoo stijl is erg breed. Zo lopen de afbeeldingen uiteen van bijvoorbeeld mythologische dieren als draken en koi karpers, maar worden symbolische tekens ook vaak gebruikt. Kenmerkend voor een Japanse tattoo is het gebruik van veel kleur in combinatie met een donkere achtergrond van wolken, water of rotsen. Hierdoor ontstaat een groot contrast waardoor de tattoo echt opvalt. Dit is dan ook de reden dat de tattoo vaak op de bovenarm wordt gezet, eventueel uitgebreid tot een full sleeve. De tatoeage kan dan ook gemakkelijk worden uitgebreid, soms duurt het zelfs een aantal jaren voordat het geheel af is.

Japanse tattooOver ons

Bij Tattoo Ron wordt u geholpen door Ron of door Peer. Zij hebben ieder hun eigen specialisatie en jarenlang ervaring in het vak. Zij zetten hun creativiteit graag in om voor u een ontwerp op maat te maken. Maar het is ook mogelijk om één van onze vaste ontwerpen om te toveren naar een uniek ontwerp. Kom gerust eens bij ons langs en neem eventueel voorbeelden mee, wij denken graag met u mee. Indien gewenst kunnen we direct een afspraak maken voor het laten zetten van de Japanse tattoo.